Casa Jamonului oferă pe piața din România o autentică experiență a gastronomiei spaniole, concentrându-se pe importul și distribuția jamonului de calitate superioară. Compania, fondată de o echipă cu origini în peninsula iberică, se remarcă prin expertiza unui cortador profesional de jamon, care dezvăluie secrete despre tehnica de tăiere și păstrare a acestor produse tradiționale.
Portofoliul Casa Jamonului cuprinde o gamă diversificată de jamon spaniol, incluzând variante precum Jamon Serrano Reserva și Jamon Iberico Pata Negra, maturate pe diferite perioade, obținute din carne de porc supusă unui proces atent de sărare și maturare care le conferă un gust nobil.
Pe lângă sortimentul de jamon, compania pune la dispoziție accesorii dedicate, printre care suporturi din lemn și cuțite specializate necesare unei tăieri optime. Un element distinctiv îl reprezintă organizarea de evenimente speciale sub conceptul "Iberic Bar," care transportă aroma Spaniei în cadrul diverselor ocazii. De asemenea, Casa Jamonului desfășoară cursuri de specializare în tăierea și prepararea jamonului adresate atât amatorilor, cât și segmentului HoReCa, promovând astfel tradițiile culinare iberice. Distribuția produselor acoperă întreg teritoriul României, garantând accesul național la delicatesele spaniole.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
1 | 5.0 / 5 | |
19 | 4.6 / 5 |