Cu o prezență de peste douăzeci de ani în domeniul comerțului local din România, Măcelăria Ghiță s-a remarcat ca un reper datorită originilor sale în ferma din Călărași. Afacerea, gestionată la nivel familial, a pus accent, încă de la început, pe creșterea animalelor în medii naturale și sănătoase, folosind hrana preparată în propria unitate și evitând utilizarea hormonilor de creștere pentru a menține standarde ridicate de calitate a cărnii.
Compania își întemeiază activitatea pe respectul față de tradiție și păstrarea autenticității gustului, promovând produse preparate conform vechilor rețete. Oferta este diversă și include specialități locale și proaspete, dintre care se remarcă caltaboșul, diferite sortimente de cârnați – de la cei tip Cabanos și măcelărești, la variante oltenești, afumate sau proaspete – carne tocată de porc și carne la garniță. În plus, sortimentul cuprinde cremwurști, parizer, salamuri, gușă de porc afumată, șunculiță în variantă specială, mini tobă de porc, alături de alte produse tradiționale.
Accentul pus pe practici agricole sustenabile și atenția oferită fiecărui detaliu în procesul de producție favorizează diferențierea Măcelăriei Ghiță pe piață, asigurând produse fără injectări și cu un gust autentic. Amplasată în Fetești-Gară, pe Strada Siretului, în incinta Pieței Agroalimentare, compania își menține angajamentul pentru accesibilitate și susținerea comunității locale.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
20 | 4.7 / 5 |